Motto:

Motto:

"A bone to the dog is not charity. Charity is the bone shared with the dog, when you are just as hungry as the dog."
Jack London (1876-1916)

luni, 5 mai 2014

Bipezi răi

Ce-are nenea ăsta de-mpărţit cu Vienela?


Postarea a dispărut de pe facebook, dar eu, ca un motan vigilent ce sunt, am apucat s-o fotografiez între timp. Iar "mârlan elitist" e tare bine zis! Vladimir are o bilă albă!

7 comentarii:

  1. ...tristă întâmplare şi gratuită, iar faptul că Vienela a părăsit grupul mi se pare o pierdere. Şi nu contează la ce postare s-a întâmplat asta, ci e trist că s-a întâmplat între oameni care au preocupări ...deosebite. Plus că nu se încăierase nimeni, ci doar un singur om ...a sărit cu nişte cuvinte mai mult decât nepotrivite, asta ca să nu mai pun şi eu paie pe foc. Grişka...eşti un motan pe cinste!

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miaulţumesc, Adriana :)
      Nici noi (eu şi Vero) n-am vrut să punem paie pe foc, de aceea am plasat articolul ăsta aici, pe un blog aproape necunoscut.

      Dar plecarea Vienelei e într-adevăr o pierdere. Iar like-ul lui psi la primul comentariu "deplasat" - ca să nu zic altfel - al individului... e o foaaarte mare dezamăgire. Ne-a stricat seara...
      Plus faptul că postarea a dispărut, gata, s-a şters tabla cu buretele, ne prefacem că nu s-a-ntâmplat nimic... :(
      În locul Vienelei ar fi putut fi oricare dintre noi. Oricine poate fi insultat pe nedrept...

      Abia aşteptam o nouă duzină de cuvinte, dar acum...parcă nu mai are niciun farmec. O să stăm o vreme cu nasul doar în traducerile noastre, că şi-aşa avem întârzieri de recuperat. Şi pe urmă... om mai vedea. Dar ceva s-a stricat - odată pentru totdeauna.

      Ștergere
    2. Duzina s-a scris totuşi - cu asupra de măsură, cum s-ar zice. Pentru că... pentru că eu şi Vero & comp. am devenit dependenţi de jocul ăsta.

      Ștergere
  2. Articolul asta si povestea...Sunt fara cuvinte. Jos palaria pentru atitudinea ta, motane, esti un adevarat domn. Daca Vladen ar putea fi clonat, as umple lumea de unii ca el. In rest, fiecare...cat poate, cum l-a lasat Dumnezeu. Faptul ca eu nu mai fac parte din grup ma impiedica sa imi dau mai mult de atat cu parerea. Voiam numai sa...te felicit pentru ceea ce ai facut.

    RăspundețiȘtergere
    Răspunsuri
    1. Miaulţumesc, Dana.
      Dar n-am făcut mare lucru. Am avut o bănuială că postarea o să dispară, aşa că am dat un "print screen". Pentru că... de ce să ne-ascundem cu capu-n nisip, ca struţul? De ce să nu recunoaştem că s-a-ntâmplat ceva urât, foarte urât?

      Ștergere
    2. Nu pentru postare te felicitam, desi fara ea nu as fi aflat povestea, ci pentru coloana ta vertebrala dreapta, minunata, pentru ca ai iesit in fata pentru a apara un om.

      Ștergere
    3. Miaulţumesc :)
      Nu-mi plac nedreptăţile, şi asta mi s-a părut strigătoare la cer. Ceva de o răutate monstruoasă, gratuită. Care n-ar trebui tolerată.
      (Tocmai citeam blogul tipului. Nu e prost şi are talent la scris, dar scrie cu o ironie care musteşte de răutate şi de dispreţ la adresa restului lumii. De parcă ar fi singura creatură inteligentă dintr-un univers al troglodiţilor.)

      Ștergere